314316318320305

Partnereink

Bugyborék Vízitúra és Szabadidősport Egyesület

„Ha meg szeretnél ismerni minket, nincs más dolgod, minthogy magad elé képzelsz egy maroknyi fiatalt, akik egy kis zalai faluban együtt nőttek fel. Gyerekkorunk óta együtt élünk a természettel, a különböző sportokkal. Ki-ki a maga érdeklodése szerint: túrák, kajakozás, kenuzás, biciklizés, íjászat, horgászat…"

Nézze meg weblapunkat!!!

Zalai Hazatérők Egyesülete

"A Zalai Hazatérők Egyesülete 2006-ban alakult közhasznú non-profit szervezet, melyet a CELODIN Zalai Alapítvány „HAZATÉRÉS!" programjában résztvevő, abban munkatapasztalatot szerző fiatalok hoztak létre. Arra a fiatalok által megfogalmazott igényre alapítottuk, hogy induljon el a térségben egy egységes, fiatalokkal is foglalkozó, őket nem csak problémaként kezelő szemlélet."

Látogasson el weblapunkra!!!

Szent Gróth Termálfürdő

"Fürdőnk már egy évtizede várja a fürödni, pihenni és sportolni vágyókat. A fürdő 12 hektáros ligeterdőben, a Zala folyó völgyében, szőlődombok lábánál fekszik. A nyugodt, családias környezet, a tiszta levegő, a különleges termálvíz biztosítja a kikapcsolódás és a kellemes időtöltés lehetőségét minden korosztály számára."

Kattintson ide, és tekintse meg honlapunkat!

Zala Termálvölgye Egyesület

„A Zala Termálvölgye közel 100, Hévíz és Zalaszentgrót környéki önkormányzat, vállalkozás és civil szervezet szövetsége a térség fejlesztése érdekében. Az együttműködés 2007. október 5.-én kezdődött Zalaszentlászlón, ahol a résztvevők megalakították a Zala Termálvölgye Helyi Közösséget…”

Tekintse meg weblapunkat!!!

Celodin Zalai Alapítvány

„A CELODIN Zalai Alapítvány 2001-ben jött létre, a Central European Local Deveropment Information Network nemzetközi hálózat magyarországi partnereként. Utóbbinak magyar, erdélyi, szlovák, cseh és lengyel civil partnerei vannak. A CELODIN Zalai Alapítvány a zalaszentgróti statisztikai kistérségben akkor már aktívan mûködõ ZalA-KAR Térségi Innovációs Társulás mellett, annak munkáját segítendõ alakult meg…”

Képviselő: Kardis Erika elnök

8790 Zalaszentgrót, Szentpéteri u. 68.

Tel: +36 83 360-693

e-mail: info@celodinzala.hu

Zalakanyar Vendégváró és Kézműves Egyesület

„A Zalakanyar Vendégváró és Kézműves Egyesület 1997 alakult. A térségben 1994 óta folyik a turizmus területén szervező, fejlesztő munka, ami a három-négy év alatt igen szerteágazóvá, sokszereplőssé vált. Az első időkben a ZalA-KAR Térségi Innovációs Társulás indított szervezett programokat a Zalaszentgrót környéki idegenforgalmi ajánlatok fejlesztésére a falusi vendéglátással foglalkozó családok támogatása érdekében…”

Képviselő: Hosszú Zsuzsanna

8790 Zalaszentgrót, Dózsa u. 9.

Tel: +36 30 578 6612

Zalai Borvidék Hegyközségi Tanácsa

„Magyarország az OIV (Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Hivatal) alapító tagjaként nagy szőlőtermesztési és borászati hagyományokkal rendelkezik. Európa más, kedvező adottságú vidékeihez hasonlóan a szőlőtermesztés és borkészítés nyomai a Kárpát-medencében is több mint két évezredre nyúlnak vissza…”

Tekintse meg weblapunkat!!!

Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

“Az 1990-es évek elején az Európai Unió Phare programja és a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által elindított vállalkozásfejlesztési program keretében Magyarország minden megyéjében létrejött az adott térség vállalkozásainak támogatását, a vállalkozói kultúra közvetítését szolgáló helyi vállalkozói központ...”

Nézze meg weblapunkat!!!

Ökorégió Alapítvány

„Energiatakarékossággal, energiahatékonysággal, az energiaszükséglet csökkentésével, a megújuló energiaforrások alkalmazásával a klímaváltozás mérsékléséért, az ökológiai láblenyomat csökkentéséért, a környezetvédelemért, a magasabb életminőségért…”

Látogasson el weblapunkra!!!

Falusi Vendéglátók Zala Megyei Egyesülete

"Szeretettel várjuk, és szívesen látjuk Zalában! Zalában, ahol az erdők, rétek, dombok, völgyek váltogatják egymást, szemet gyönyörködtetõ sokszínûséggel. Kínálunk Önöknek nyugalmat, jó levegõt, az egészség megõrzését szolgáló termálfürdõket, a kikapcsolódás számtalan formáját..."

Tekintse meg weblapunkat!!!

Lendvai Szőlő és Gyümölcstermelők Egyesülete (Szlovénia)

A Lendvai Szőlő és Gyümölcstermelők Egyesülete 1995-ben alakult meg, napjainkban az egyesületnek 105 aktív tagja van. Az egyesület célja, hogy szakmailag és gyakorlati útmutatással is támogassa a szőlőtermelés és borászat fejlődését, a hagyományok megőrzését és turizmus fejlesztését. Kiemelt céljai mellett az egyesület egyéb feladatokat is ellát: tanulmányutak szervez, képzéseket tart, borfesztivált, borminősítő rendezvényeket tart. Az egyesület projekt partner a Szlovénia – Magyarország 2007 – 2013, Jó bor-Jó szomszédság projektben, amely keretében Borturisztikai Centrum léterhozására kerül sor Lendván.

Látogassa meg weblapunkat!!!

Green-tech Kft.

Energiatakarékos és Fogyasztáscsökkentő termékek kis- és nagykereskedelme

Nézze meg a weblapot!


 


 
 


 
    
Belépés • Elérhetőségek • eMail
Powered by webskimo
 
Magyar • English • Deutsch • Slovenski